Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині нагородили переможців міського чемпіонату з футзалу

З листопада 2020 року розпочався чемпіонат міста з футзалу серед дорослих, який закінчився 21 лютого 2021 року.10 міських команд взяли участь у чемпіонаті з футзалу, який пройшов у два кола на майданчику ФОК ЗОШ №9.

Ніжин, футзал, нагородження

У середу, 3 березня, у великій залі міськвиконкому нагородили ніжинських спортсменів. Міський голова Олександр Кодола та голова федерації футболу міста Ніжина Володимир Мамедов привітали переможців чемпіонату та вручили кубки, медалі, грамоти та книги. 

Чемпіонат міста з футзалу серед дорослих розпочався ще у листопаді 2020 року розпочався чемпіонат міста з футзалу серед дорослих, який закінчився 21 лютого 2021 року.

10 міських команд взяли участь у чемпіонаті з футзалу, який пройшов у два кола на майданчику ФОК ЗОШ №9.

18 ігор і 18 перемог,54 набраних очок — ось такий чемпіонський здобуток міської команди «Фенікс», капітан команди Максим Козловський. Другу сходинку з 36 очками зайняла команда «Дев’ятка» і на третьому місці з 33 очками команда «Ветеран-Ніжин».

До поздоровлень приєднались і секретар міської ради Юрій Хоменко та заступник міського голови Сергій Смага.

Міський голова Олександр Кодола побажав футболістам нових звершень та перемог. «Я пишаюсь тим, що ніжинський футбол тримає такий високий рівень, а наші спортсмени дарують усій нашій громаді нові перемоги та прославляють Ніжин далеко за межами міста», - наголосив міський голова.

mynizhyn за матеріалами Ніжинради 

Ніжин, футзал, нагородження

Ніжин, футзал, нагородження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: