Завантаження ...
banner

Ніжинці попрощаються з ТОВ "НіжинТеплоМережі"?

Таким чином місто зможе побачити вже працюючу установку і її ефективність до громадських слухань. І вже на громадських слуханнях буде змога ставити питання.

ТОВ НіжинТеплоМережі, Ніжин, теплові насоси, модернізація опалення, теплова енергія

"Крига зрушила! - написав на своїй сторінці Dmitry StretchSky та додав - Всі ми знаємо і давно спостерігаємо дебати в нашому місті, які стосуються опалення. Багато пишуть і говорять про індивідуальне для кожного, але таке не зможуть собі дозволити більшість пересічних ніжинців, а технічно це ще складніше. Через те, що система газопостачання не пристосована для цього, повідомляє mynizhyn.com

Так само люди проти опалення тріскою, і я це теж підтримую. Після багатьох розмов і переговорів все-таки справа зрушила з місця.

Завдяки людям, яким не байдужий Ніжин і життя в ньому було прийнято рішення, яке може повністю змінити систему опалення. Відмовившись від котелень і старих, які віджили свій термін, магістралей, де ми бачимо зелену траву навіть в найбільші морози.
 
Пропозиція компанії перейти на геотермальне опалення тепловими насосами, де 80% тепла з підземних вод, і лише 20% - це електрика.

Так, в кожному багатоквартирному будинку може бути свій тепловий насос, і жителям не доведеться чекати початку опалювального сезону в холод, і чекати закінчення його при потеплінні, все регулюється індивідуально.

Багато пишуть, що теплові насоси не ефективні та не зможуть давати потрібну температуру для обігріву, люди просто не розуміють сенс і принцип його роботи. Для цього компанія погодилася повністю безкоштовно встановити ТН e міськвиконкомі без остаточного відключення від міських мереж, а міський голова разом з командою підтримали цю ініціативу. 

Таким чином місто зможе побачити вже працюючу установку і її ефективність до громадських слухань. І вже на громадських слуханнях буде змога ставити питання.

Але якщо зараз є питання - пишіть, я готовий на них відповісти! Репост вітається!" 

Ресурс mynizhyn.com надає посилання на профіль пана Дмитра, щоб кожен бажаючий міг поставити йому свої питання, або знайти відповіді на його сторінці! https://www.facebook.com/dmitry.stretchsky.3

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: