Завантаження ...
banner
banner

Британська рада підтримала 11-ть проектів для Ніжинської громади

11 проектів з 16 поданих від ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" у співпраці з КЗ Ніжинський міський молодіжний центр будуть підтримані та реалізовані в Ніжинській та Менській громадах


"Нас переповнюють радісні емоції від наших неймовірних партнерів Active Citizens Ukraine British Council Ukraine ! 11 проектів з 16 поданих від ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" у співпраці з КЗ Ніжинський міський молодіжний центр будуть підтримані та реалізовані в Ніжинській та Менській громадах" - розповіла журналістам 
mynizhyn.com Анжела Тимченко директорка КЗ Ніжинський молодіжний центр

Отже, ніжинська молодь та люди старшого віку можуть переглянути проєкти та підібрати для себе цікавий та корисний!

Скористайтеся можливістю провести цікаво час на набути нових знань!

Проєкти:
1. "Кожна дитина важлива" (менеджерки Алєксєєнко Н., Парфьонова Н., Сердюк О.) - подолання бар'єрів соціалізації, максимальне розкриття освітнього та особистісного потенціалу шляхом створення спеціально обладнаного простору (ресурсної кімнати) для дітей з особливими освітніми потребами на базі Ніжинської ЗОШ ✓17 впродовж лютого- вересня 2021 року.

2. "Стань Помітним"(менеджерка Бутенко С.) - сприяння забезпеченню кращої видимості на проїжджій частині в темний період часу та зменшення кількості ДТП за участі пішоходів з залученням більш ніж 50 осіб учнівської, студентської та працюючої молоді Ніжинської територіальної громади, за рахунок проведення ряду бесід на майстеркласів впродовж травня-червня 2021р.

3. "Parent's Coffee Club" (менеджерки Володченко Ж., Тимченко А.) - налагодження усвідомленого конструктивного спілкування до якнайменш 10 молодих сімей з дітьми Ніжинської територіальної громади шляхом організації простору на основі освітньо-дозвіллєвих заходів для батьків та дітей на базі Ніжинського міського молодіжного центру у період з травня по серпень 2021р.

4. "Діалог про минуле заради майбутнього" (менеджерка Кузьменко Ю.) - сприяння посиленню міжсекторальної співпраці в громаді м.Ніжина заради зміцнення соціальної та міжсекторальної згуртованості, а також подолання суспільного розколу засобами культурно-просвітницької діяльності та розвитку публічної історії в місті.

5. "Цеглинки емоцій" (менеджери Потапенко М., Тимошик Г.) - проведення серії майстер-класів по розвитку емоційного інтелекту, зміцненню ментального здоров'я в умовах соціального дистанціювання, подолання невпевненості та формування навиків ефективної взаємодії з використанням методу навчання через дію для дітей молодшого шкільного віку з родин Ніжинської громади,що опинилися в тяжких економічних умовах внаслідок пандемії COVID-19 впродовж травня-червня 2021р.

6. "Жінка XXI століття" (менеджерка Рой Т.) - формування активної громадської позиції, розкриття умінь, талантів, професійних та творчих здібностей , стимулювання позитивних зрушень у жіночому середовищі та утвердження гендерної культури в суспільстві у жінок Ніжинської громади шляхом проведення 8 зустрічей впродовж травня-червня 2021р.

7. "Школа молодого політика"(менеджерка Шекера К.) - підвищення політичної культури молоді шляхом залучення 20 молодих громадян Ніжинської ТГ до стажувалтної практики при депутатах Ніжинської міської ради протягом червня-липня 2021р, формування нових навичок, необхідних для ефективного політичного лідера, націленого на розвиток своєї громади.

8. "Почуй мене" (менеджерки Б'янка Г., Бондаренко А.) - покращення комунікації з людьми з порушенням слуху, розуміння нечуючих людей, надання соціальних послуг для людей з інвалідністю шляхом організації вивчення жестової мови у Ніжинській громаді на базі НДУ імені Миколи Гоголя в квітні-травні 2021р.майбутніми соціальними працівниками, працівниками в інклюзивному просторі, молодіжними працівниками, громадськістю в кількості 20 осіб.

9. "Хвилина для мене"(менеджерки Б'янка Г., Козій О.) - створення платформи для спілкування , надання підтримки та соціально-психологічної допомоги 40 батькам, які виховують дітей з інвалідністю під час проходження реабілітації у центрі "Відродження" під час 2-х або 3-х тижневих курсів та після повернення додому в квітні-травні 2021р.

10. "Екологічний гурток "ЕКОдім" (менеджери Охонько М., Дей В.) - підвищення рівня екологічної культури жителів Макошине, шляхом створення екологічного гуртка "ЕКОдім" із залученням до його діяльності 10-15 представників молоді селища в період з квітня по вересень 2021р.

11."Менщина, яку ви ще не бачили!"(менеджери Крутий В., Неруш В.)- пізнання історії, підвищення туристичної привабливості Менського краю та налагодження міжкультурної та міжвікової комунікації в громаді шляхом розробки 6-ти нових тематичних туристичних маршрутів, їх апробації завдяки організованим туристичним подорожам із застосуванням розроблених мап з березня по вересень 2021р.

А які у вас плани на період з квітня по вересень 2021 р? Якщо ніяких - то маєте можливість долучитись до цих крутих ініціатив.

Слідкуйте за оголошеннями та нашій сторінці та сторінках партнерів.
Лабораторія Ініціативної Молоді, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, анжела тимченко, Ніжин, молодь, молодіжний центр
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: