Завантаження ...
banner

Дружина розрубала на 15 шматків: рештки тіла НІЖИНЦЯ досліджуватимуть втретє

Провели дві експертизи рештків. Нещодавно була призначена ще й третя. Її робитимуть щонайменше два місяці. Долучать експертів-токсикологів. Аби таки точно зрозуміти, від чого ж помер Юшко.

Енді Картрайт (Олександр Юшко), Ніжин, ніжинець, репер, Олександр Юшко, вбивство, 15 шматків, розрубала дружина
29-річний ніжинець, виконавець хіп-хопу, репер Енді Картрайт (Олександр Юшко) останні роки життя провів у Пітері. Прославився завдяки своїй смерті. Мертвим його знайшли торік, у кінці липня. Дружина Марина Кохал розчленувала Енді. Шматки тіла зберігала вдома. Підсоленими, у чорних пакетах в холодильнику, поряд з їжею.


Жінка зізналася поліцейським, що ділила на частини вже неживого. Мовляв, Енді помер від передозування наркотиками. Тому вирішила приховати його безславну смерть. Імітувати загадкове зникнення. Адже Картрайт був на слуху у реперській тусовці Росії.

Дружину заарештували. Згодом — і її матір Олену (тещу Юшка), котра, за версією слідства, була в курсі всього, і теж причетна до смерті Олександра. Дворічного сина відправили до дитячого притулку.

Провели дві експертизи рештків. Нещодавно була призначена ще й третя. Її робитимуть щонайменше два місяці. Долучать експертів-токсикологів. Аби таки точно зрозуміти, від чого ж помер Юшко.

Вже з’ясували, що тіло було розрізане на 15 частин. Кудись зникли вісім внутрішніх органів: печінка, кишківник, стравохід, підшлункова залоза, жовчний та сечовий міхурі, передміхурова залоза та наднирники. Також попередні дослідження виявили, що у Юшка були прижиттєві ушкодження: садна і крововиливи на підборідді, та точкова рана від уколу на правій долоні (введено інсуліновмісний препарат). Хоча діабету у чоловіка не було. Таким препаратом іноді виводять із запою. А ще експертиза показала, що за кілька годин до смерті Картрайт отримав травму живота. До того ж, тіло музиканта було повністю знекровлене. На думку Антона Кобита, який представляє інтереси матері Юшка, це було зроблено, аби ускладнити встановлення причини смерті.

Експерти спростували версію Марини Кохал про те, що репер помер внаслідок передозування наркотиків. Основна версія слідства — дружина вбила Юшка, бо приревнувала до коханки.

І поки адвокати і родичі Марини Кохал борються в судах за повернення їм малюка з сиротинця, доля хлопчика не вирішена. Мати Олександра, Валентина Юшко з Ніжина, теж хоче забрати внука. Хоча до вбивства сина ніколи у вічі не бачила ні невістку, ні маля. Олександр після того, як почалася війна проти України, не приїздив.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №10 (1817), 11 березня 2021 року. Фото з інтернету
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: