Завантаження ...
banner
banner

Дайджест ніжинських новин, які ви могли проґавити

Актуальні та цікаві ніжинські новини за тиждень, які ви могли пропустити.Тиждень у Ніжині розпочався з приємних нововведень на міському рівні. Найближчим часом у місті планують запровадити єдиний номер для всіх управлінь та комунальних підприємств.

Майніжин, новини Ніжина, актуальні новини, цікаві новини, останні новини, оперативні новини

Тиждень у Ніжині
розпочався з приємних нововведень на міському рівні. Найближчим часом у місті планують запровадити єдиний номер для всіх управлінь та комунальних підприємств.

Детальніше за посиланням: У Ніжинраді запровадять єдиний номер для звернень громадян: розмови будуть записуватися

Вівторок
запам'ятався скандальною новиною: "
Ніжинські волонтери шоковані: у безхатніх цуценят вкрали будку"

Також ніжинські діти та молодь дізналися про можливість "прокачати" свою фінансову грамотність разом із Молодіжним центром, під час гри "Cash flow". Деталі за посиланням: "Фінансова грамотність для дітей та молоді: у Ніжині проходять безкоштовні ігри"


У середу 
mynizhyn.com намагався дати відповіді на всі питання ніжинців стосовно Муніципальної варти: "Муніципальна варта Ніжина про боротьбу з наркоторгівлею, благоустрій та бабусь"

А також розповідав про конференцію "Жінки Ніжинщини - рушійна сила в суспільстві" в публікації "Жінки Ніжинщини підіймали важливі питання життєдіяльності громади (фото)"

У четвер ніжинці могли ознайомитися із плюсами та мінусами пропонованих новацій теплопостачання в Ніжині. "Деталі про варіанти теплопостачання у Ніжині"

Ранок п'ятниці приніс ніжинцям новину про додаткові карантинні обмеження: "Увага! У Ніжині ввели додаткові карантинні обмеження!"

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: