Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські правоохоронці повернулися з АТО

Учора, 22 червня із зони антитерористичної операції повернувся зведений загін міліціонерів Чернігівської області, серед них і наші ніжинські міліціонери. Правоохоронців зустрічали на території обласного управління міліції начальник управління МВС України

АТО, Правоохоронці, Володимир Бойко, Тетяна Дахно, Ніжинський МВ МВС

Учора, 22 червня із зони антитерористичної операції повернувся зведений загін міліціонерів Чернігівської  області, серед них і наші ніжинські міліціонери. Правоохоронців зустрічали на території обласного управління міліції начальник управління МВС України у Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін, його заступники, загалом керівництво УМВС області, рідні, друзі та колеги. Привітати особовий склад з поверненням додому, приїхав до Чернігова і виконуючий обов’язки начальника Ніжинського МВ УМВС підполковник міліції Володимир Бойко.

Майже місяць правоохоронці перебували у надскладних умовах, але кожен із них, не дивлячись на всі випробування, боровся за мирне небо над головою. У зоні антитерористичної операції  Ніжинські міліціонери виконували завдання з охорони громадського порядку, зачистки населених пунктів від сепаратистів та охорони об’єктів життєзабезпечення міст, сіл Донеччини.

АТО, Правоохоронці, Володимир Бойко, Тетяна Дахно, Ніжинський МВ МВС
Ніжинські правоохоронці, які повернулися з зони АТО з в.о. начальника міліції Ніжинського МВ УМВС Володимиром Бойко

До речі із семи правоохоронців, п’ятеро вже не вперше брали участь у антитерористичній операції на Сході держави. Зокрема, капітан міліції Олександр Ліпаков втретє очолив групу міліціонерів з Ніжинського МВ.

Багато слів подяки та побажань  лунало цього дня з нагоди повернення працівників міліції на рідну землю.
 
Самі ж правоохоронці, які повернулися з АТО, говорять, що завдяки отриманій підготовці та підтримці рідних, усі повернулися додому живі та здорові. Та головне – у нелегких, небезпечних умовах, не дивлячись на посади та звання, всі вони стали справжніми побратимами. Після теплої зустрічі кожен працівник міліції вирушив до найближчих і найрідніших людей, до своїх родин. А згодом, після короткого відпочинку, усі вони приступлять до своїх безпосередніх обов’язків.
 
Старший інспектор по ЗН та ГФ СДІМ Ніжинського МВ УМВС
капітан міліції Тетяна Дахно
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: