Завантаження ...
banner
banner

Стан готовності міста до зимового періоду

Вчора, 3 листопада відбулася розширена нарада "Про готовність міста до зимового періоду" за участю мера міста, виконкому та керівників підрозділів міської ради, підприємств і установ Ніжина.

Вчора, 3 листопада відбулася розширена нарада "Про готовність міста до зимового періоду"  за участю мера міста, виконкому та керівників підрозділів міської ради, підприємств і установ Ніжина.
 
Під час наради прозвітували про готовність до опалювального сезону начальник управління освіти Крапив'янський Станіслав Миколайович,  зам. головного лікаря центральної міської лікарні Разнов Григорій Іванович, начальник  ТОВ "НТМ" Зімін Валерій Вячеславович, директор КП ЖЕК "СЄЗ" Музиченко  Леонід Михайлович, начальник КП ЖЕК "Південна" Пилипенко Дмитро Васильович, директор КП "НМПБ" Голомоза Микола Федорович та начальник УГГ Корінний Михайло Іванович
 
Також на нараді заступник міського голови Олійник Григорій Миколайович окреслив підготовку до зими комунальних підприємств міста, про вжиті заходи припинення тління сміття на полігоні твердих побутових відходів та наголосив на своєчасній сплаті за електроенергію та газ.
Підсумовуючи нараду, міський голова Лінник Анатолій Валерійович підкреслив,  що незважаючи на соціально-економічні труднощі стан готовності міста до зими – задовільний. Особливу увагу слід звернути на підготовку техніки та запасу пального на зимовий період.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: