Завантаження ...
banner
banner

Для Ніжинської поліції та Муніципальної варти створено анонімного чат-бота для повідомлень

Від ніжинських ІТ спеціалістів надійшли гарні новини. В перший день квітня було запущено АНОНІМНОГО чат-бота для Ніжинського відділення поліції та співробітників Муніципальної Варти.

Ніжинська поліція, Ніжинський відділ поліції, національна поліція, Муніципальна Варта, мунварта, чат-бот, Телеграм, Вайбер, анонімні повідомлення
Від ніжинських ІТ спеціалістів надійшли гарні новини. В перший день квітня було запущено АНОНІМНОГО чат-бота для Ніжинського відділення поліції та співробітників Муніципальної Варти.
Ось що розповів Андрій Кедров, ІТ спеціаліст: «Ми запускаємо нового чат-бота одразу на двох платформах: Telegram та Viber. Цей бот буде пересилати ваші повідомлення в окрему групу, де на них будуть реагувати представники Варти (оператори) та Ніжинського відділу поліції.
Повідомлення від містян будуть надсилатись анонімно! Оператори будуть бачити лише ваш порядковий номер в моїй базі даних. Це не ваш ID в телеграмі чи вайбері. Тобто, для них ви будете просто "Користувач #1, Користувач #2, ..., Користувач#N".
Основний задум, який стояв перед розробкою бота - анонімні повідомлення про місця паління вогнищ, а також про правопорушення.
Надіслати Телеграм-ботам можна наступне: інформацію у формі тексту, відео повідомлення, відео без звуку, голосові повідомлення. та селфі-відео. У Вайбер-боті будуть доступні ті ж функції, окрім голосових повідомлень та селфі-відео. Велике прохання не надсилати беззмістовні повідомлення та фейки. У операторів є можливість заблокувати користувача. Після цього ваші повідомлення не будуть надсилатись до них. Посилання на ботів:
http://nizhyn.online/viber/ http://nizhyn.online/telegram/ або https://t.me/eCity_bot
Журналісти
mynizhyn.com вже спробували попрацювати з чат-ботами. Викладаємо невелику інструкцію по користуванню.

Після переходу за посиланням на екрані монітору з’явиться повідомлення: «Бот для анонімних повідомлень про правопорушення працівникам муніципальної Варти та національної поліції Ніжина». Для продовження роботи з чат-ботом необхідно натиснути «start».
Надалі з’явиться інструкція для коректного користування ресурсом: «Привіт! Надішліть, будь ласка, змістовне повідомлення проблеми та точне місце локації правопорушення за допомогою функції "Надіслати Розташування"! Також ви можете відправити окремо фото чи відео!»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: