Завантаження ...
banner
banner

У Муніципальної варти Ніжина новий керівник

5 квітня, в ході оперативної наради при міському голові, повідомили про закінчення конкурсного відбору на посаду керівника Ніжинської Муніципальної варти

Муніципальна варта, ніжин, новий керівник, КП, правопорушення
Молодий юрист віднині очолює новостворену Муніципальну варту. 

5 квітня, в ході оперативної наради при міському голові, повідомили про закінчення конкурсного відбору на посаду керівника Ніжинської Муніципальної варти. Очолив новостворене комунальне підприємство  27-річний Вадим Лаврінець, повідомляє Майніжин.

Вадим Юрійович, з моменту отримання диплому молодшого спеціаліста, весь час займався юридичною практикою. З 2013 року працював в органах нотаріату, займався приватною юридичною практикою, деякий час виконував обов’язки юриста в районній державній адміністрації та був помічником адвоката. 

Отримав дві вищих освіти: в Університеті державної фіскальної служби України та Національній академії державного управління  при президентові України.

Починаючи з 1 квітня Вадим Юрійович приступив до виконання своїх службових обов’язків на посаді керівника КП Муніципальна варта 

- Як ви бачите свою роботу на посаді начальника Муніципальної варти?

- Я бачу її новою, продуктивною , покликаною покращити взаємодію з громадянами. Сприйняття Муніципальної варти має бути , як органу, що допомагає розвантажити роботу національної поліції, реалізує громадянську політику, а не карає! Маємо на меті спрямувати роботу на людей та для людей, разом з ніжинцями покращувати загальну ситуацію в місті!» 

Наразі створений чат-бот в Телеграмі та Вайбері за яким громадяни можуть надсилати свої повідомлення до Ніжинського відділу поліції, а також до Муніципальної варти.

Новий очільник запевняє – реагують на всі повідомлення!

Лілія Журко

Посилання на чат-ботів: Вайбер та Телеграм
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: