Завантаження ...
banner
banner

У зоні проведення ООС загинули двоє бійців: один з них наш земляк

6 квітня надійшла інформація про загибель двох учасників Операції об’єднаних сил. Обидва Герої мають безпосереднє відношення до Чернігівської області.

ООС, загинули бійці з Чернігівщини, Чернігівщина, втрати, Донбас
6 квітня, надійшли звістки про загибель двох учасників Операції об’єднаних сил. Обидва Герої мають безпосереднє відношення до Чернігова та Чернігівської області, повідомляє hресурс 0462.ua

Так, 58-ма окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського, що базується у Конотопі Сумської області, повідомила про те, що 6 квітня, близько 10:55 під час обстрілу противником позицій наших захисників, отримав осколкове поранення несумісне з життям старший лейтенант Володимир Шпак.

Володимир Шпак – уродженець Чернігова (1983 рік народження). З 2018 року став на захист Батьківщини. Службу проходив у зоні ООС.

Майже одночасно трагічну новину оприлюднила представники 1-ї окремої танкової Сіверської бригади, яка базується у Гончарівському Чернігівської області. Також сьогодні, 6 квітня, о 9:30 у наслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення, не сумісні з життям 23-річний солдат механізованого батальйону Максим Стеблянко.

Він народився у Лебединському районі Сумської області. Служив у складі Сіверської бригади у зоні ООС.

Висловлюємо співчуття рідним та друзям загиблих. Вічна слава Героям!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: