Завантаження ...
banner
banner

Кожен ніжинець може отримати безоплатну правову допомогу від громадських радників

Безоплатна правова допомога, громадські радники, Ніжин, ніжинці, Андрій Шимко, Євгеній Коваленко, Олександр Турчинов та Каріна Акопян

Нещодавно четверо ніжинців-волонтерів отримали сертифікати громадських радників та підписали договір про провадження волонтерської діяльності у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Ними стали: Андрій Шимко, Євгеній Коваленко, Олександр Турчинов та Каріна Акопян, повідомляє mynizhyn.com

Що це означає для нашої громади та її мешканців?

Один з громадських радників Андрій Шимко розповідає: "Кожен з нас, так чи інакше потребує правової допомоги, в тій чи іншій ситуації. Тому ми спільно з "Ніжинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги", запускаємо проєкт "Правова консультація онлайн, для кожного"

Платформою для онлайн консультацій буде Ніжинська фейсбук-група "Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини" .

Пан Андрій додає: "Відтепер для жителів Ніжина та району, в групі "Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини" будуть працювати кваліфіковані спеціалісти з надання правової допомоги.

Для того, щоб отримати консультацію, напишіть в коментарях під публікацією в об'яві групи "Потребую консультації" (задля конфіденційності інформації) і Вам нададуть відповідь в особисті повідомлення або перейдіть за посиланням Legal.Aid.Nizhyn та напишіть ваше питання.
Робочі часи консультантів в групі "Ніжатина нива. Новини Ніжина та Чернігівщини": Вівторок 10:00-12:00, Четвер 10:00-12:00.

Отримуйте правову допомогу безпечно.Ми піклуємося про Вас. Всім 36.6 всім"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: