Завантаження ...
banner

На Чернігівщині пом'якшили карантин: що працюватиме?

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати: - з 00 години 00 хвилин 06 травня 2021 року “червоний” рівень епідемічної...

Ніжин, карантин, помаранчева_зона

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила скасувати: - з 00 години 00 хвилин 06 травня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей. Також застосувати на території Харківської та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для "жовтого” рівня епідемічної небезпеки, а на території Чернігівської області - для "помаранчевого" рівня.  

За словами голови Чернігівської ОДА Анни Коваленко, епідемічна ситуація стабілізувалась і показники дозволяють області перейти з «червоного» в «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки.

Тож з 00:00 6 травня відновлюється діяльність непродовольчих ринків, закладів освіти, культури та спортивних установ, робота сфер громадського харчування, торгівлі та обслуговування. Проте функціонувати вони будуть із дотриманням санітарних норм, передбачених для «помаранчевої» зони карантину.

Джерела: Ніжинрада, Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: