Завантаження ...
banner
banner

З барабанами, майстер-класами та літнім екстремалом у Ніжині відкрили скейт-парк

У четвер, 6 травня, коли Ніжин святкує свій день народження, у парку Шевченка відкрили скейт-парк, повідомляє mynizhyn. На новенькому майданчику можна займатися екстремальними видами спорту на роликах, скейт-бордах, велосипедах (BMХ, МТВ), самокатах.

Ніжин, скейт-парк, відкриття

У четвер, 6 травня, коли Ніжин святкує свій день народження, у парку Шевченка відкрили скейт-парк, повідомляє mynizhyn

На новенькому майданчику можна займатися екстремальними видами спорту на роликах, скейт-бордах, велосипедах (BMХ, МТВ), самокатах.

Це дворівневий простір для екстриму та здорового, рухливого дозвілля. Скейт-парк працюватиме цілодобово. Там встановлене освітлення. Доступ до нього вільний. 

За словами міського голови Ніжина Олександра Кодоли, ніжинська молодь давно мріяла про скейт-парк і нарешті її бажання здійснилося.  

На даний час такий дозвіллєвий простір, крім Ніжина, має також обласний центр. 

Представник виробника скейт-парків Максим Іржаненко закликав усіх присутніх перед катанням ознайомитися з правилами поведінки в скейт-парку, що розміщені на його території. 

Непересічна подія зібрала багатьох дітлахів та їх батьків. Так, ніжинець Артем привів покататися у новенький скейт-парк сина. Зізнається, дитина у захваті, тепер буде стимул розвиватися у такому спорті. 

Неабияк потрібною не лише розважальною, а й спортивною інфраструктурою називає майданчик для екстремалів і вчителька фізичної культури Ніжинської ЗОШ № 4 Лідія Поляк. Жінка переконана, це мотивуватиме молодь до активного способу життя, до розвитку спортивних навиків. Звісно треба не забувати про заходи безпеки та екіпіровку.

На відкритті також виступили професійні скейтбордисти, члени Федерації скейтбордингу України. Запрошені екстремали провели невеликий майстер-клас для ніжинської молоді. Вправні рухи та швидкість надихнули навіть літніх ніжинців стати на самокат!


 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: