Завантаження ...
banner
banner

Чи буде у Ніжині випускний?

Попередньо цього року вручення документів про загальну середню освіту відбудеться 2 червня. В Управлінні освіти Ніжинської міської ради зазначають, що остаточне рішення приймуть на колегії 19 травня, але скоріш за все зупиняться на даті - 2 червня.

Ніжин, випускний, вручення, свідоцтв, випускники

Попередньо цього року у ніжинських школах планується лише вручення документів про загальну середню освіту, яке  відбудеться 2 червня, повідомляє mynizhyn.

В Управлінні освіти Ніжинської міської ради зазначають, що остаточне рішення, щодо дати приймуть на колегії 19 травня, але скоріш за все зупиняться на варіанті - 2 червня. 

У цей день у школах Ніжина випускники отримають свідоцтва про загальну середню освіту. Ці заходи відбудуться з дотриманням вимог карантину. 

Цього року Верховна Рада звільнила випускників шкіл від обов'язкової державної підсумкової атестації (ДПА), тож вручення документів цілком можливо провести раніше, ніж зазвичай. 

Нагадаємо, Уряд продовжив дію адаптивного карантину на території України до 30 червня. Через це звичної масової церемонії випускного балу на центральній площі не планується

Щодо проведення святкових заходів поза школою рішення приймають батьки та учнівськ колективи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: