Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині завершився цікавий соціальний проект, що поєднав екскурсії та фізичну активність

У Ніжині завершився цікавий соціальний проект, що поєднав екскурсії та фізичну активність фото

Швидко промайнув час реалізації нашого соціального проєкту «Ніжин-Сканді-Тур», протягом лютого – травня 2021 року було безкоштовно проведено для містян 10 нових сканді – екскурсій, розроблено 4 нових маршрути, один з яких ДИТЯЧИЙ, для пізнання школярами Ніжина історії рідного краю разом з фізичною активністю через скандинавську ходьбу.

Нагадаємо, що цей проєкт проводився завдяки фінансовій підтримці Active Citizens Ukraine та British Council Британської Ради в Україні

Організатори дякують за підтримку КЗ Ніжинський міський молодіжний центр та ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" за адміністрування нашого проєкту, надання технічної підтримки всіх заходів; Ніжинський Територіальний Центр соціального обслуговування за фото- та відеосупровід заходів; Управлінню культури і туризму Ніжинської міської ради, зокрема, Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського за забезпечення екскурсійного супроводу силами завідувача відділу історії міста Ніжина Сергія Зозулі.

Та окремо, ГО "Ніжин-Сканді-Тур" за супровід сертифікованого інструктора зі скандинавської ходьби з 9 річним стажем, Елена Шанс, яка запрошує ознайомитись з діяльністю ГО на сторінці у Фейсбуці.

Треба зазначити про нову співпрацю з Регіональний ландшафтний парк "Ніжинський", про розробку та впровадженню нового сканді-машруту по еко-стежці "Заячі Сосни".

У звітному відео-роліку учасники соціального проєкту діляться відгуками про участь у проекті.

Джерело: 
ГО "Ніжин-Сканді-Тур"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: