Завантаження ...
banner
banner

Ольга Гроздовська: "Я захоплююся творчими людьми, серед ніжинців їх безліч"

Ольга Гроздовська: "Я захоплююся творчими людьми, серед ніжинців їх безліч" фото

"Талановита викладачка фортепіано, людина музики, Мистецтва й Краси. про таких кажуть: людина, яка випромінює світло", - так про Ольгу Григорівну Гроздовську говорить Тетяна Сидоренко, авторка книги "Ольга, дружина Пікассо", член Національної Спілки письменників України.





Викладачка Ніжинської дитячої хореографічної школи Ольга Григорівна Гроздовська зустрілася з журналістами
mynizhyn.com аби повідати про свою нову книгу "Крила натхнення духовної енергії", що вийшла з другу у 2020 році.

"Дуже хотілося розказати про своє захоплення творчими, неординарними, яскравими людьми, які зустрічалися на моєму життєвому шляху!", - зізнається авторка.

Наразі вона планує виїжджати з Ніжина до родини в Суми на постійне проживання, але обіцяє не полишати своїх ніжинських друзів, колег, вихованців!

"Прийняла рішення змінити місто... Я не вважаю, що прощаюся з Ніжином. По-перше, все в серці, по-друге, мистецька спільнота Ніжина тісно пов’язана з Сумами. Навіть філіал мистецького клубу «Ліра» переходить в Суми. Я не відчуваю смутку через переїзд, я просто перемістилася, а все залишається. Душа з Ніжином назавжди", - розповідає Ольга Григорівна

За словами авторки, своїм серцем вона залишиться з цим ніжним містом, якому віддала багато душевної та творчої енергії, також планує приїздити.

Свій мистецький клуб "Ліра", який започаткувала з моменту роботи у Ніжинський ДХШ, продовжує функціонувати, у Сумах буде відкрито філіал, сучасні технічні можливості дають змогу підтримувати зв'язок на відстані!

Ольга Григорівна люб'язно подарувала свою книгу редакції ресурсу Майніжин.

Колектив Ніжинського представництва Чернігівської Медіа групи бажає Ользі Григорівні подальших творчих звершень та частіше навідуватися до нашого міста на гостину!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: