Завантаження ...
banner
banner

Встигніть отримати рекламу у подарунок: акція спливає!

Встигніть отримати рекламу у подарунок: акція спливає! фото

Рекламно-інформаційна агенція "Nizhyn-Media" підтримує Ваш бізнес після карантину! Діє програма "BONUS OK".


 
Протягом травня розмістіть рекламу на радіо "Хіт FM" та "Мелодія" - і отримайте такий же обсяг реклами  ще на двох радіостанціях "ROKS" та  "Relax" у подарунок! Час акції спливає. Поспішайте!

Радіо дійсно продає. Переконайтеся самі! 

"РАДIО є найголовнішим і найважливішим нашим інструментом для просування ваших товарів і послуг. Особисто я вважаю радіо дуже крутим, креативним і дієвим майданчиком для реклами локального бізнесу, - зазначає Ярослав Сухомлин, засновник Чернігівської медіа групи та додає: - Я можу багато про це розповідати і наводити безліч прикладів успішної радіореклами, але наведу лише кілька важливих, на мій погляд, аргументів, чому реклама на радіо буде корисною для вас:

- Радіореклама м’яка і ненав’язлива, вона не дратує так, як телереклама, наприклад. Загалом, радіо – це фонове споживання, і реклама на радіо чудово підходить для м’якого та ефективного просування і укріплення вашого бренду.

- Вона швидка і дієва. Якщо клієнту потрібно, то наша команда випускає рекламу в ефір вже протягом години після замовлення. Тому це чудово підходить для термінових рекламних завдань: розпродажі, акції, відкриття і т. д.

- Реклама на радіо – креативна, вона дає можливість слухачу уявити і дофантазувати свою картинку під наше рекламне аудіо. Вона дозволяє небанально і творчо розказати про ваші товари чи послуги.

- Радіореклама відносно недорога. Вже за 2-3 тис грн наші менеджери допоможуть вам підготувати компактний рекламний пакет з кількох радіостанцій, а за 8-10 тис. грн можна розробити велику комплексну рекламну кампанію на місяць.

- Кожна станція має свою аудиторію за віком, статтю, статусом та родом занять, тому це дозволяє під вашу конкретну цільову аудиторію підібрати необхідний саме вам набір радіостанцій.

 Тож, панове ніжинські підприємці, ефективна радіореклама чекає на вас: покажемо, розкажемо, зробимо під ключ!

Деталі за номерами: 066 784 22 57, 067 757 07 30



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: