Завантаження ...
banner

Новий сервіс розміщення оголошень по Чернігівській області

Новий сервіс розміщення оголошень по Чернігівській області  фото

Оголошення на інтернет-сайтах та в популярних газетах – вже давно стали зручним і надійним інструментом для продажу ваших товарів. Це дійсно зручно – розмістив оголошення і чекай на дзвінки покупців.

Особливо актуальним це питання стало у період карантину. З одного боку, більшість з нас сидить вдома, або не працюючи, або працюючи дистанційно. А з іншого боку, у переважної більшості людей скрутно з фінансами, тому продати щось не зовсім потрібне і заробити – чудова ідея! Бракувало тільки одного – класного онлайн сервісу, через який можна було б швидко і зручно розміщувати свої оголошення відразу на кілька популярних інтернет сайтів та газет Чернігівського регіону. I от нарешті такий сервіс з’явився – OO.CN.UA (Оголошення Онлайн)
 
Все в одному

На сервісі Оголошення Онлайн (гіперпосилання https://oo.cn.ua/) можна за кілька кліків розмістити потрібну інформацію на провідних майданчиках – як друкованих, так і електронних. Дистанційно ви можете подати інформацію на одну з найбільших українська дошок безкоштовних оголошень OBYAVA.ua, сервісами якої вже користується близько 80 тисяч українців щодня. 
Також у списку – популярні інформаційні сайти 0462.ua, gorod.cn.ua, mynizhyn.com та slavutich.cn.ua. Кожен з них флагман у Чернігові (два перших), Ніжині та Славутичі, звідки щоденно інформацію отримують тисячі відвідувачів. 
Крім того, є можливість подати оголошення до друкованих ЗМІ з найбільшими у регіона накладами – газет «Объявления Чернигова», «Весть», «Вісник Ч», «Семь дней», «Гарт», «Славутич інфо» та «Чернігівщина». Кожна з них має свою унікальну аудиторію і гарантована донесе потрібну інформацію до максимальної кількості читачів. 
 
Як це працює
 
Для початку роботи треба пройти просту реєстрацію на сайті OO.CN.UA. Далі тиснете кнопку РОЗМIСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ, пишете текст оголошення, контактний номер телефону та обираєте ті газети і сайти, на яких хочете розмістити свою інформацію. Також можна обрати тип оголошення (просте чи, наприклад, виділене), додати фотографії свого товари і на завершення обрати період у тижнях, на який ви бажаєте розмістити оголошення. Оплатити своє замовлення можна банківської карткою – також швидко і зручно.
Модератори сервісу опрацюють замовлення і оперативно розмістять ваше оголошення на усіх вказаних майданчиках. Тож уся процедура розміщення оголошень займе кілька хвилин – і вашу інформацію миттєво побачать сотні і тисячі потенційних покупців. 
Мінімум клопоту і тяганини, максимум зручності і вигоди!
 
Повний спектр послуг
 
Якщо ж вам зручніше розміщувати оголошення не в онлайн-режимі, а під час безпосереднього, живого спілкування з консультантами, тоді ласкаво просимо до Центрального пункту прийому оголошень Чернігова за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 42, 1-й поверх. Власне, новий сервіс Оголошення Онлайн (https://oo.cn.ua/) і створений на базі цього пункту. Тому наші досвідчені консультанти завжди до ваших послуг.

Швидко та зручно розміщуйте свої оголошення на кращих web-сайтах і газетах Чернігівського регіону та всієї України. Для сотень і тисяч чернігівців сайт оголошень вже став постійним і надійним помічником. Швидко реєструйтесь і швидко продавайте!


Чернігівщина, оголошення, новий_сервіс

Чернігівщина, оголошення, новий_сервіс

Чернігівщина, оголошення, новий_сервіс

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: