Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські театральчики здобули перше місце на обласному конкурсі

Ніжинські театральчики здобули перше місце на обласному конкурсі фото

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ - ЦЕ НАШЕ З ВАМИ МАЙБУТНЄ!

З метою виявлення та підтримки талановитих дітей і молоді, сприяння їх творчого розвитку, залучення до активної участі у мистецькому житті та формування творчої еліти Чернігівської області, у лютому-квітні 2021 року проведено обласний заочний конкурс обдарованої молоді "Поліський зорепад" в Чернігові. Тематика цьогорічного конкурсу: "А в серці тільки ти, єдиний мій, коханий рідний краю!", присвячена 150-річчю з дня народження Лесі Українки.


Вихованці гуртка "Акторська майстерність" Ніжинського будинку дітей та юнацтва (керівник - Ірина Наконечна) здобули І місце за напрямом: "Інсценізація твору Лесі Українки. Театральний жанр" у віковій категорії 15-18 років.


Журі відзначило майстерну гру акторів, яскраві костюми і декорації, добре поєднання музичного оформлення з ідейним змістом постановки, органічне поєднання елементів хореографії.


Від себе хочу подякувати всім, хто допомагав втілити всі мої задуми в реальність за досить короткий час, а це - ЗРАЗКОВИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ АНСАМБЛЬ НБДЮ - "АРАБЕСК" (старша група), керівник та хореограф-постановник - Оксана Лисиця (дівчатка - ВИ НЕЙМОВІРНІ, ПРАЦЮВАТИ З ВАМИ - ОДНА НАСОЛОДА, ДЯКУЮ); наші художники - Катерина Васечко та Альона Назарова (оформлення сцени - ЦЕ КАЗКА
), директору НБДЮ - Валерію Степановичу Примаченко, який повірив у нас і постійно підтримував; Руслану Чопу - за відео))), і особлива ПОДЯКА МОЇМ ВИХОВАНЦЯМ ТА ВАШИМ БАТЬКАМ за те, що довірили мені своїх дітей, ціную і люблю всіх вас!

Це НАША СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА!

Ірина Наконечна

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: