Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські борці - переможці відкритого кубку з пляжного самбо

Ніжинські борці - переможці відкритого кубку з пляжного самбо фото

29 травня у Ніжині до дня захисту дітей відбувся відкритий кубок з пляжного самбо, який зібрав на міському стадіоні «Спартак» більше 100 учасників. Юні ніжинські боксери показали клас на відкритому турнірі

Це вже треті змагання з пляжного самбо, які відбуваються у Ніжині, і з кожним роком кількість учасників тільки зростає та розширюється географія. Адже цього року до Ніжина, аби продемонструвати свої вміння та навички у боротьбі на піску та отримати додатковий досвід, прибули 126 учасників не тільки з Чернігівської області: «СПАРТА» (м.Ніжин), НСК (м.Ніжин), “Фрістайл” (Вертіївка), а й з Сумської (м.Ромни) та Київської (м.Вишневе) областей.

Учасників урочисто привітали заступник міського голови Сергій Смага та голова СКЄ «СПАРТА» Констянтин Смалій. Захід з нагоди відкриття вінчало виконання гімну України.

«Специфікою цього виду боротьби є те, що спортсмени здобувають перемогу завдяки будь-якому кидку (достроково) або за активністю, а боротьба ведеться тільки в положенні стоячи і без больових прийомів», – зазначає організатор заходу, голова СКЄ «СПАРТА» Констянтин Смалій.

Змагання розпочалися після технічного інструктажу суддів змагань щодо регламенту проведення і правил турніру та вимог до учасників боротьби.

Читайте також: Юні ніжинські боксери показали клас на відкритому турнірі 

По завершенню змагань переможців було нагороджено грамотами та медалями. І кожен із учасників отримав солодкі подарунки.

У підсумковому заліку перше командне місце виборола ніжинська «СПАРТА», друге дісталося команді із м.Ромни, трете – Вишневе.

«Тепер же всі розуміють, що ми здатні так «шокувати» на регулярній основі. Змагання пройшли на високому рівні у дружній обстановці, адже спортсмени – суперники тільки на ринзі, а поза ним вони друзі, яких об’єднує мета – пропагувати спорт та активний спосіб життя», – говорить Констянтин Смалій.

Значущим є той факт, що під час змагань було організовано благодійний збір коштів на лікування Нікити Морозова, малого ніжинського дзюдоїста, який бореться із тяжкою хворобою.

Федерація дзюдо м.Ніжина висловила слова вдячності всім хто приєднався до організації заходу. Зокрема відділу спорту Ніжинської міської ради, ТОВ «НіжинХліб», ГО «АСОН», МЛ «Сінево» та магазин «Оазис».

Вітали юних борців танцювальний колектив «Позитивчик», за що організатори заходу також віддячили юним талантам солодкими подарунками.

Без солодощів від Федерації дзюдо м.Ніжин не залишилися й юні футболісти, які цього дня поруч проводили змагання з футболу. Морозиво й тістечка отримали переможці змагань, яких голова Феделації здюдо м.Ніжин Констянтин Смалій привітав з перемогою.

Вікторія Коломійченко, nizhynnews.com

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: