Завантаження ...
banner
banner

Сертифікат "Школи молодого політика" абсолютно безкоштовно для ніжинців

Сертифікат "Школи молодого політика" абсолютно безкоштовно для ніжинців фото

Цікаво, як би ви могли продовжити твердження "Політика - це ..."? Ми впевнені, що відповіді б були різні не тільки за змістом, але й за емоційним забарвленням. А чи хочете ви подивитись на політику з іншого боку, з ракурсу самих політиків?

Якщо ти хочеш спростувати для себе усталене в суспільстві твердження "мій голос нічого не вирішує", то запрошуємо тебе до команди учасників проекту "Школа молодого політика - 2021", автор та координатор проекту Катерина Шекера,  спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, який буде реалізований за фінансової підтримки Active Citizens Ukraine та British Council Британської Ради в Україні, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та Ніжинська міська рада.

Школа молодого політика триватиме з 4 червня до 15 липня 2021 року та передбачає 5 інформаційних сесій, знайомство з роботою діючих депутатів Ніжинської міської ради, Чернігівської обласної ради та Верховної ради України, проходження учасниками стажувальної практики при депутатах.

Учасниками можуть бути особи віком 14-35 років, які мають приналежність до Ніжинської територіальної громади (навчаються чи проживають) та пройшли попередню реєстрацію за цією формою.

В кінці проекту усі учасники, які пройшли навчання у Школі молодого політика (не менше 90% часу), отримають відповідні сертифікати та подарунки.

Катерина Шекера,
 спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітетту Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: