Завантаження ...
banner
banner

Хабар у 160 тис: на Чернігівщині затримано держслужбовця (фото)

Хабар у 160 тис: на Чернігівщині затримано держслужбовця (фото) фото

Олександр Савченко, заступник голови Чернігівської ОДА був затриманий під час отримання неправомірної нагороди у розмірі 160 тисяч.

Момент затримання був зафіксований журналістом Віталієм Назаренко біля відомої чернігівської піцерії. На світлині видно, що працівник ДБР одягає кайданки на чоловіка в бузковій куртці, повідомляє mynizhyn.com

Довідково: Савченко Олександр Павлович народився у смт Срібне Чернігівської області.

Має дві вищі освіти: у 2003 році закінчив Сумський національний аграрний університет за фахом менеджер-економіст, у 2018 році в цьому ж навчальному закладі здобув освітній рівень магістра за спеціальністю «екологія».

Перше місце роботи — головне управління агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації, де працював спеціалістом першої категорії та провідним спеціалістом з 2003 по 2006 роки.

Із серпня 2015 року і до призначення заступником голови облдержадміністрації працював заступником начальника Державної екологічної інспекції у Чернігівській області - заступником Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: