Завантаження ...
banner
banner

Фінал кубка Чернігівщини з футболу: хто боротиметься за трофей та де дивитися матч

Фінал кубка Чернігівщини з футболу: хто боротиметься за трофей та де дивитися матч фото

Ось і підходить до завершення розіграш цьогорічного кубка Чернігівської області.

Ось і підходить до завершення розіграш цьогорічного кубка Чернігівської області. З 14 учасників залишилось двоє: ФК Кудрівка та команда «Прогрес». Ніжинська команда, на жаль, покинула змагання на стадії півфіналу.

Як команди йшли до фіналу

На шляху до фінального матчу команди мали дещо різні результати.

Команда Кудрівки

У матчі 1/8 Кудрівка переграла команду «Горизонт» з села Липове із розгромним рахунком 7-1. Тоді п’ять голів у грі забив президент футбольного клубу Кудрівка Солодаренко Роман 1 по голу записали граючий тренер команди Бабор Олександр та Круковець Валентин. Це при тому, що команда Кудрівки грала у меншості маже весь матч.
Чвертьфінал команда подолала також без проблем, хоча по рахунку так не скажеш. Перемога 2-1 над «Штурмом» із Дмитрівки вивела команду до півфіналу. Тоді, пропустивши першими, голи Круковця та Кулика Дмитра допомогли здобути перевагу в рахунку. Хоча, якщо взяти кількість гольових моментів, які були не реалізовані, то можна схопитись за голову. Їх були десятки.
Півфінал на Юності пройшов більш спокійно та впевнено. З рахунком 4-0 була обіграна команда «Фенікс-Ніжин». Той же Круковець оформив хет-трик та дебютний гол також на рахунку Миколи Мазепи.

Команда Прогрес

Представники з Остапівки Варвинського району не без допомоги фортуни дісталися до фіналу. 
В 1/8 проти ФК «Курінь» була нічия 1-1. Тільки серія пенальті допомогла вирішіти, хто пройде до наступної стадії змагань. Влучнішими були саме представники Остапівки й перемогли 5-3.
Чвертьфінал команда подолала більш впевнено: 3-1 була перемога на СК «Мена».
У півфінальному протистоянні проти ФК «Ріпки» була зафіксована нічия 1-1. У додатковий час голів забито не було. Долю виходу в фінал також вирішили серія пенальті, де «Прогрес» переміг 5-4.

Де дивитися матч

Фінальна гра пройде у Чернігові на стадіоні «Юність» в суботу 5 червня, початок о 12:00. 
Всі охочі можуть прийти на стадіон та підтримати улюблену команду, вхід вільний.

Для тих, хто не зможе відвідати матч футбольний клуб Кудрівка на своєму Ютуб-каналі буде проводити пряму трансляцію. Приєднуйтесь та вболівайте. 
Щоб не пропускати цікаві матчі слідкуйте за інформацією на сайті ФК Кудрівка: kudrivka.com.ua та на сторінках клубу в соцмережах фейсбук та інстаграм.
Джерело https://kudrivka.com.ua.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: