Завантаження ...
banner

7 червня у Ніжині збили велосипедиста

7 червня у Ніжині збили велосипедиста  фото

Подія сталася 7 червня близько 10 години ранку

Зокрема журналістам ресурсу  MYNIZHYN.com стало відомо про ДТП за участю автомобіля та велосипедиста. 

Подія сталася 7 червня близько 10 години ранку. На перетині вулиць Об'їжджа та Шевченка не розминулися велосипед та легковик. Ступінь провини кожного учасника з'ясовують правоохоронні органи, а ми закликаємо: будьте уважні та взаємоввічливі, не лише на дорозі!

Деталі уточнюються.

Нагадаємо сьогодні, 7 червня, Інна Музиченко, начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції прозвітувала про стан оперативної ситуації за травень місяць.

За словами Інни Іванівни понад третина від всіх адмінправопорушень – це порушення на
дорогах
. Мова йде про цифру у понад 2,5 сотні фактів (256). Поліцейськими виявлено 51 факт керування транспортними засобами у стані сп’яніння. З них 5 дане порушення допустили
повторно протягом року, а 1 тричі протягом року. Без відповідних документів за кермом були 26, та ще 21 керували транспортними засобами не маючи відповідного права. 9-ро водіїв сіли за кермо
бувши позбавленими права керування транспортними засобами у судовому порядку та мають сплатити чи вже сплатили штраф у розмірі понад 20 тис. грн. Дрібних ДТП сталося 21.

Для невеличкого міста подібні показники ДТП зависокі. На жаль про дотримання правил пересування на автомобільному та інших видах транспортних засобів деякі ніжинці забувають, що логічно призводить до небезпечних ситуацій на дорозі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: