Завантаження ...
banner
banner

Святкування Дня Конституції у таборі відпочинку імені Якова Батюка у Вертіївці

З метою посилення патріотичного виховання дітей, сприяння формуванню національних та європейських цінностей у дитячому таборі у Вертіївці пройшла дитяча лінійка присвячена Дню Конституції


Я — українець. Є у мене право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор золотисто-синій,
На щастя жити у такій країні.

Такими словами розпочалася тематична лінійка у позаміському  таборі  оздоровлення та відпочинку ім.Я.П.Батюка, с .Вертіївка, присвячена Дню Конституції України.  З метою посилення патріотичного виховання дітей, сприяння формуванню  національних та європейських цінностей, як повага до прав людини, верховенство права у закладі було організовано ряд заходів до цього свята.
 
Вранці вихователі табору  провели по загонам ряд бесід та вікторин, спрямованих на формування патріотизму, відповідальності за долю нації та держави, виховання  розуміння високої цінності українського громадянства, формування поваги до Конституції України та державної символіки.
 
Справжнім святом для вихованців стала розважально-конкурсна програма «Я люблю Україну». Команди змагалися за краще знання історії, культури, традицій та обрядів рідної країни. Ця програма передбачала формування у дітей національної свідомості, любові до України, шанобливого ставлення до його культури, здатності зберегти свою національну ідентичність, пишатися приналежністю до українського народу.    

Із гордістю можна зазначити, що наші вихованці бережуть і продовжують культурно-історичні традиції своїх батьків та дідів.















 
osvita-nizhyn.at.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: