Завантаження ...
banner
banner

Випускний на центральній площі Ніжина: що відомо

Випускний на центральній площі Ніжина: що відомо фото

14 червня на щотижневій оперативній нараді було піднято питання щодо проведення ходи випускників по центральній площі Ніжина.

Валентина Градобик, начальниця Управління освіти Ніжинської міської ради повідомила, що 17 червня випускники отримають свідоцтва про повну середню освіту разом з сертифікатами із ЗНО, повідомляє MYNIZHYN.com

"Управління освіти погодило вручення та вітання випускників на території шкіл. Кожний учбовий заклад має свою ошатну та вмебльовану актову залу, тому урочистості планується провести у кожній школі окремо з дотриманням всіх епідеміологічних вимог", - зазначила Валентина Валентинівна.

Міським головою Олександром Кодолою було зазначено, що до нього звертаються ніжинці з проханням не порушувати традицію та провести урочистості 17 червня на центральній площі міста.

Микола Чуйко, начальник Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Ніжинської міської ради зазначив: "Наразі, згідно показників МОЗ, Ніжин знаходиться в зеленій карантинній зоні, але остаточне рішення приймає комісія ТЕБ та НС. Також, нагадаємо, що в зеленій карантинній зоні дозволено проведення масових заходів при умові виділення 4 квадратних метрів площі на кожну особу"

Чи в змозі площа Франка вмістити всіх випускників разом з батьками та друзями, питання відкрите...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: