Завантаження ...
banner

Архів з церкви Іоана Богослова може переїхати в інше місце

1 липня 2015 року міський голова Анатолій Лінник зустрівся із заступником голови обласної ради Валентином Мельничуком, представниками структурних підрозділів Чернігівської облдержадміністрації щодо вирішення питання перенесення міського архіву в інше приміщення

Міський архів, Церква Іоана Богослова,  архів ніжин, нежин архив, церкось иоана богослова нежин
Церква Іоана Богослова

1 липня 2015 року міський голова Анатолій Лінник зустрівся із заступником голови обласної ради Валентином Мельничуком, представниками структурних підрозділів Чернігівської облдержадміністрації щодо вирішення питання перенесення міського архіву в інше приміщення. У зустрічі також взяли участь заступники міського голови, депутати міської ради працівники управління культури і туризму, святі отці, краєзнавці.

Для того щоб перенести архів, який знаходиться на території міста потрібно знайти приміщення площею дві тисячі квадратних метрів. Під час зустрічі розглядався варіант перенесення архіву з храму Івана Богослова до приміщень Училища №1.
 
Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що архів це необхідна частина нашого міста, де молоді науковці, які навчаються в НДУ, можуть вивчати історію нашого краю. Зазначив, що міська влада зацікавлена в тому, щоб архів був розташований в межах міста і ні в якому разі не за його межами.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: