Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці Надії Колесник - 100

Ніжинці Надії Колесник - 100 фото

100-річний ювілей сьогодні відзначає член громадської організації Надія Захарівна Колесник.

Привітав ювілярку та її родину зі святом і міський голова Олександр Кодола разом зі своєю заступницею Іриною Грозенко.

«Для мене честь сьогодні від імені всієї громади нашого міста привітати зі 100-річним ювілеєм надзвичайно позитивну, доброзичливу жінку. Щиро вітаємо Надію Захарівну і її велику родину! Бажаємо Божої ласки, родинного затишку та міцного здоров’я! Пишаємося, що живемо з такими людьми в одному місті», - зазначив очільник громади.

Надія Захарівна отримала подяку, квіти, фінансову допомогу та подарунки.

Читайте також: 107 років відсвяткувала довгожителька і трудівниця з Лосинівки

Народилась Надія Захарівна Колесник у Ніжині в багатодітній сім’ї. В 1941 – 1945 р.р. приймала участь в обороні рідного міста. Одружилась з Колесником Василем, який воював на фронті. В мирний час народила троьох дітей. Має чотирьох онуків та трьох правнуків.

Працювала в колгоспі «Ніжинський», вирощувала ніжинські огірки та знає секрет їх соління. Надія Захарівна має гарну пам’ять, часто ділиться своїми спогадами з дітьми, онуками, школярами та ветеранами. Завжди цікавиться Ніжином, вважає своє рідне місто найкращим, а також дуже любить квіти.

В районі Круча Надія Захарівна знана кулінарка. Рецептом її неймовірно смачної паски користуються дочка, внучка, правнучка та близькі їй люди.

Джерело: Ніжинрада 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: