Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський "Шанс" здобув гран-прі на міжнародному конкурсі у Болгарії

Ніжинський "Шанс" здобув гран-прі на міжнародному конкурсі у Болгарії  фото

Учні Ніжинської дитячої хореографічної школи, традиційно, в період літніх канікул не лише відпочивають, а й беруть участь у різноманітних міжнародних фестивалях-конкурсах.

Цього року  до сонячної Болгарії помандрували учасники зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Шанс» під керівництвом Ірини Мірошник.  Саме там, у період з 17 по 26 червня,  вони відпочили, оздоровилися та взяли участь у VІІІ Міжнародному  конкурсі-фестивалі мистецтв «Talents of the world 2021».

Фестивально-конкурсна програма  була  надзвичайно насичена: майстер-класи із хіп-хопу, сальси і бачачи, аквааеробіка, фітнес та йога, тематичні вечірки, квести і дискотеки, екскурсії в старе місто Несебр та Сонячним Берегом. А ще – тепле море, спілкування з друзями, позитивні враження і нові емоції – все це так важливо для дітей!

Та найважливіше, без сумніву, – участь у міжнародному конкурсі. Величезна відповідальність та непереборне бажання перемогти  і прославити рідну школу і рідний Ніжин – вагомий стимул для перемоги. Креативні тенденції сучасної бальної хореографії, яскраві образи та високий технічний рівень виконання 2-х конкурсних номерів щиро вразив поважне журі. 

Читайте також: Ніжинських школярів відзначено на обласному конкурсі

І ось – результат: 

•    ГРАН-ПРІ  у номінації «Хореографічне мистецтво /Бальна хореографія/» – «Повільний вальс» (середня вікова категорія)

•    Диплом Лауреата І премії у номінації «Хореографічне мистецтво /Бальна хореографія/» – композиція «Маленькі сеньйорити» (середня вікова категорія)

•    Грамота керівнику Зразкового аматорського ансамблю бального танцю «Шанс» Ірині Мірошник за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури та мистецтва, підготовку дітей та участь у VІІІ Міжнародному  конкурсі-фестивалі мистецтв «Talents of the world 2021» (Болгарія, Сонячний Берег, 2021 р.)

Щасливими, натхненними, засмаглими та усміхненими зустрічали батьки переможців на рідній землі.
Пишаємося вами, юні обдарування Ніжинської дитячої хореографічної школи! Вами пишається Ніжин! 

За матеріалами Ніжинської дитячої хореографічної школи 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: