Завантаження ...
banner
banner

Більшість нардепів з Чернігівщини проголосували за реструктуризацію валютних кредитів

Вісім народних депутатів України, що народились, або обирались від Чернігівщини до Верховної Ради, проголосували за закон "Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті".

Верховна Рада, Депутати, Олександр Кодола, голосування за реструктуризацію валютних кредитів, новини ніжина, нежин новости

Вісім народних депутатів України, що народились, або обирались від Чернігівщини до Верховної Ради, проголосували за закон "Про реструктуризацію зобов'язань за кредитами в іноземній валюті". Відповідні дані розміщені на сайті Верховної Ради.

Відповідне рішення підтримали всі чернігівські нардепи-радикали: Олег Ляшко, Василь Амельченко та Олег Купрієнко, представник фракції «Самопоміч» - Анна Романова, Олександр Кодола з «Народного фронт», Валерій Дубіль від «Батьківщини», член фракції БПП – Олег Дмитренко, та позафракційний нардеп Владислав Атрошенко.
 
Не голосував Валерій Давиденко від БПП, а його колега по фракції Анатолій Євлахов був відсутній.

По темі: Рада прийняла закон про рестуктуризацію валютних кредитів, проте очікують, що Порошенко його ветує
Законом передбачено, що кредитори за письмовою заявою громадян України, що мають невиконані зобов’язання за кредитними договорами в іноземній валюті, зобов’язані протягом 1 місяця провести реструктуризацію зобов’язань за кредитним договором.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: