Завантаження ...
banner
banner

Відома українська співачка відпочивала на Чернігівщині

Відома українська співачка відпочивала на Чернігівщині  фото

Відома українська співачка Камалія зі своєю сім'єю вирушила святкувати Івана Купала в мальовниче місце Чернігівщини – Блакитні озера. Тут артистка провела багато часу в дитинстві.

Про це повідомляє Сьогодні

Співачка уперше за довгий час показала фото з батьком. Артистка поділилася сімейним кадром, зробленим під час зупинки в дорозі. Зірка вирішила влаштувати невеликий відпочинок зі своїми близькими в мальовничій місцевості в Україні.

На фото, опублікованому в Instagram, Камалія позує з дочками – Мірабеллою і Арабеллою, а також з батьком – Віктором Шмаренковим біля авто. Чоловіка артистки, Мохаммада Захура, в кадрі не було, зате з'явився їхній новий член родини – німецька довгошерста вівчарка. 

Читайте також: Як Ніжин Івана купав, або гуляння ніжинців на Івана Купала (фото)

«А ми з дівчатами, татом і новим членом сім'ї вирішили махнути до родичів на Блакитні озера. А що ви запланували в ніч на Івана Купала?» – написала Камалія.

Наступного дня артистка опублікувала 10-хвилинне відео, в якому розповіла, чим вона і її дочки займаються під час відпочинку. Поки батько дівчаток надував човен, вони прокотилися на тарзанці, погуляли в лісі. Також Камалія з сім'єю встановили намети й планують прокотитися на катамарані.

«Тут завжди проходило моє дитинство. Я влітку завжди їздила сюди з батьками, з покійними бабусею і дідусем. Ми приїжджали з наметами, відпочивали тут, тут ще були дикі місця. Востаннє я тут була років десять тому», – сказала Камалія.

Варто зазначити, що з батьком у Камалії були непрості стосунки. У минулому – військовий льотчик – Віктор Шмаренков нерідко застосовував фізичну силу до Камалії та її мами. Через це співачка дуже страждала в дитинстві, яке було наповнене стресом і переживаннями. Саме Камалія і стала ініціаторкою розлучення батьків – після цього вона не спілкувалася з батьком близько десяти років. Сам же Віктор страждав від проблем з алкоголем.

Нещодавно їхні стосунки почали налагоджуватися, коли Камалія дізналася про те, що батько у важкому стані. Незабаром співачка придбала для батька квартиру в Чернігові й тепер вони частіше проводять час як сім'я.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: