Завантаження ...
banner
banner

Ніжином гуляв дивний, напівоголений чоловік

Ніжином гуляв дивний, напівоголений чоловік  фото

13 липня, на черговий номер Муніципальної Варти Ніжина - 095 055 5121, близько 16:20 год надійшло звернення, що по вул. Московська, район центрального ринку посеред білого дня, блукає роздягнений чоловік. Інспектори-ревізори оперативно зреагували на даний виклик, побачене вражає.

Чоловік не реагував, тіло знаходилося в зігнутому положенні, не зупиняли його закриті двері прилеглих магазинів. Інспектори муніципальної Варти побачивши особисті речі чоловіка дійшли висновку, що дана "особа", знаходилася під дією наркотичних засобів, а саме після чергової дози, яку він вколов.

Після вже був не в змозі надягнути на себе речі, так і ходив оголеним. Де патрульна поліція, адже це не секундна процедура? Чому дзвонять саме Муніципальній Варті? І таких питань багато, а відповідь одна: "Дякуємо, ніжинці, за Довіру!!!"

Далі працівники ВАРТИ викликали наряд поліції.

Відповідно до ст. 309 ККУ передбачено відповідальність за наступні незаконні дії з наркотиками та психотропами, якщо вони були здійсненні без мети збуту: а саме ця ситуація сьогодні це - зберігання (перебування наркотичних засобів чи психотропних речовин у володінні особи незалежно від тривалості такого перебування: тримання при собі в руках, одязі чи сумці, а також зберігання вдома, в гаражі, в іншому приміщенні чи сховищі), оскільки в сумці була повна бляшанка даної речовини.

До речі, особовий склад підприємства, періодично на звернення не байдужих мешканців, перевіряє вказані наркопритони, бункери, велику кількість закинутих приміщень, наші дії можуть бути тільки спрямовані на збір та фіксацію доказів, встановлення осіб... Шкода що даними особами, є і діти!

Черговий номер МСП-ВАРТА

095 055 5121 цілодобово, анонімність гарантуємо.

Джерело: Муніципальна Варта Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: