Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські рятівники переправляли пораненого 9-річного хлопчика до столиці (ФОТО, ВІДЕО)

Ніжинські рятівники переправляли пораненого 9-річного хлопчика до столиці (ФОТО, ВІДЕО) фото

Гвинтокрил Ніжинського спеціального авіаційного загону ДСНС України евакуював до "Охмадиту" пораненого військовим в Новограді-Волинському 9-ти річного хлопчика

12 липня 2021 року до Новоград-Волинської лікарні було доставлено 9-річного хлопчика з наскрізним вогнепальним пораненням спини. Його у тяжкому стані відразу шпиталізували до реанімаційного відділення, де лікарями розпочалася боротьба за його життя, повідомляє сайт 04141.com.ua

Хлопчик знаходився в реанімаційному відділенні в Новограді-Волинському, його прооперували і він перебував у стабільно тяжкому стані на апараті штучного дихання. У дитини – прострелений хребет, шлунок та селезінка. Лікарями вирішено евакуювати дитину до міста Києва до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охмадит", для його подальшого лікування.

Ціла спецоперація розгорнулася в місті Новограді-Волинському по евакуації дитини. Близько 12 години 30 хвилин у Новограді-Волинському медичний реанімобіль екстреної медичної допомоги доставив пораненого 9-річного хлопчика на стадіон «Авангард», де приземлився гелікоптер спеціального авіаційного загону ДСНС України. Екіпаж рятувальників сьогодні як раз брав участь у тактико-спеціальних навчаннях на Рівненщині, тому максимально швидко прибув у Житомирський регіон.

Дитину та двох лікарів-анестезіологів для супроводу перемістили на борт гвинтокрилу. Вже за кілька годин хлопчик буде під опікою медиків Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «Охматдит».

Гвинтокрил евакуював до

Коли його саджали на борт гвинтокрила, плакали усі присутні. Ми віримо, що ти видужаєш. Тримайся!

Як це було дивіться в нашому фото, відеорепортажі:

Медична евакуація Новоград-Волинський, Ірина Сукач

Медична евакуація Новоград-Волинський, Ірина Сукач

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: