Завантаження ...
banner
banner

Пішли купатися без дозволу: на Чернігівщині потонули двоє дітей

Пішли купатися без дозволу: на Чернігівщині потонули двоє дітей  фото

У вівторок, 13 липня, о 16:20 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області від чергового Національної поліції надійшло повідомлення, що поблизу с. Слобідка Менської територіальної громади Корюківського району у штучній водоймі потонули два брата 10-річний Максим та 14-річний Олексій.

Як з’ясувалося, хлопці без дозволу батьків пішли до місцевої водойми покупатися. Після встановлення, що дітей тривалий час немає вдома батько пішов їх шукати та виявив їх речі на березі водойми. Чоловік зателефонував до екстрених служб та сам намагався відшукати у воді дітей, проте нічого у нього не вийшло. До приїзду рятувальників тіла дітей на берег дістали співробітники Національної поліції. Нажаль врятувати їх життя вже було запізно.

Читайте також: На Ніжинщині потонув неповнолітній юнак

Обставини трагедії встановлюються. За фактом події проводиться розслідування правоохоронними органами.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до громадян: "Шановні батьки! Щоб не сталося непоправного – ні за яких обставин не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, адже їхнє життя залежить саме від вас!"

Джерело: ДСНС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: