Завантаження ...
banner
banner

Струс мозку та гематоми: біля 35 училища ледь не вбилася 8-місячна дитина (ФОТО, ВІДЕО)

Струс мозку та гематоми: біля 35 училища ледь не вбилася 8-місячна дитина (ФОТО, ВІДЕО) фото

Так заведено, що про дітей мають турбуватися їхні батьки. Проте подія, що сталася пообідні 14 липня, показала неспроможність деяких ніжинок виконувати цей обов'язок

Вчора, на чергову зміну до Комунального підприємства Муніципальної служби правопорядку "Варта" надійшов виклик, що на території аграрного ліцею, колишнє училище #35, чути  несамовитий крик немовляти, який триває довгий час, а перебиває його п'яний гомін жінок.

Інспектори оперативно відреагували на виклик та прибули на територію аграрного ліцею. Одразу від побаченого викликали Швидку медичну допомогу #103 та патрульну службу поліції.

На жаль п'яні жінки, продовжували захищати своє дозвілля, а Муніципальна служба Ніжина їм в цьому завадила.

В купі порожніх бляшанок, пластикового посуду, затрапезного столу, який вони зробили зі сходів запасного виходу даного навчального закладу, недоїденою закускою, (все сміття жінки прибрали, навіть не своє, в якості покарання), а найболючіше змарніла, кричуща дитина поруч, а чи вона їла, допоки жінки задовольняли себе, невідомо

Зараз горе-мама перебуває у Ніжинській ЦМЛ разом з дитиною. За результатами першого обстеження, у 8-ми місячної дівчинки виявили струс головного мозку, чисельні забої, гематоми скоріш за все від падіння на асфальтобетонне покриття.

Кожна дитина заслуговує на гідне та щасливе життя. Швидкого одужання.

Деталі за фото...

Нагадуємо, черговий номер КП МСП-ВАРТА, 0950555121, анонімність гарантуємо.

Дякуємо за Довіру!

За матеріалами Муніципальна Варта Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: