Завантаження ...
banner

Ніжинські жінки довели, що робити розетки їм до снаги (фото)

Ніжинські жінки довели, що робити розетки їм до снаги (фото) фото

Днями відбулася шоста зустріч жінок у рамках проекту «Жінка ХХІ століття» на якій ніжинки опанували "не звичайні" на пересічної жінки навички.

Ніжинські жінки вже вчилися надавати першу домедичну допомогу, пізнавали себе у груповій роботі з психологом Ніжинського державного університету, дізнавалися нюанси безоплатної правової допомоги. Темою шостої зустрічі була цілковито чоловічі царина - електрика, повідомляє MYNIZHYN.com

«Я жінка, я можу: відремонтуємо розетку» - саме під такою тематикою пройшла цікава та змістовна зустріч з Русланом Дмитровичем Кубраком, викладачем спеціальних дисциплін, провідним інженером відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Учасницям проєкту на перший погляд здалося, що електрика це царина чоловіків, але потім довели - їм під силу опанувати будь-який напрямок діяльності. 

На початку ніжинки ознайомилися з основами електробезпеки, нагадали собі, що таке електричний струм та як він з’являється в наших домівках і звичайно ж практична робота: монтаж електроподовжувачів. Це завдання виконали всі жінки, було часом непросто, але наполегливість та бажання досягнути поставленої мети стимулювало докладати зусиль.

Проект " Жінка ХХІ століття " відбувається за фінансової підтримки Active Citizens – British Council Британської Ради в Україні, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: