Завантаження ...
banner
banner

Історії першого поцілунку ніжинців

Опитування. 

З нагоди Всесвітнього дня поцілунків ми запитали у ніжинців, коли відбувся їхній перший поцілунок, які залишилися про нього враження та як давно це було.

З нагоди Всесвітнього дня поцілунків ми запитали у ніжинців, коли відбувся їхній перший поцілунок, які залишилися про нього враження та як давно це було.


Катерина

Перший поцілунок був давно. У років 13 -14 напевно.  Це був хлопець, перший з яким я зустрічалася. Його звали Саша. Це було у парку, на побаченні. Враження залишилися лише позитивні. 

Микола

Дуже важко згадати…. Це було  під час літнього відпочинку у дитячому таборі на Десні. Дівчину було звати Аня. Вона мені дуже подобалася та і я їй також. Це було після дискотеки. Вийшло це доволі невміло, але враження незабутні.  Я їй після цього зробив листівку у формі серця і освідчився у своїх почуттях. 

Лариса

Ну напевно мій перший поцілунок, це перше кохання і було воно вже у нашому місцевому медичному училищі. Його звали Коля. Він мене проводив до дому і поті поцілував. Це був більше платонічний поцілунок . Це був неймовірний прояв ніжності. Ми ще до армії зустрічалися, а потім  все закінчилося.

 

Оксана

Це було десь коли я була у 9 класі. Сам поцілунок вдався, але очікування були більшими. Напевно я передивилася романтичних фільмів.

 

Микола

Це відбулося з першим моїм коханням у 1979 році. Я сам родом із Новгород-Сіверська і до моїх батьків приїжджали однокласники у яких була дочка майже одного зі мною віку. От ми з нею дружили і з часом дійшла справа до кохання. Мить першого поцілунку згадую навіть зараз. Її звали Людмила. Мені вже навіть зараз хотілося її знайти за допомогою Інтернету, але не вийшло. Сама вона з Черкащини, а її дівоче прізвище Довбня Людмила. Коли я прийшов з армії то зв'язок перервався і так і розійшлися наші шляхи.  Я одружився, а з нею що сталося я навіть не знаю.

А ви пам'ятаєте свій перший поцілунок? Пишіть у коментарях

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: