Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські водії б'ють на сплох: у дітей з'явилася нова, небезпечна забавка

Ніжинські водії б'ють на сплох: у дітей з'явилася нова, небезпечна забавка фото

Днями соціальною мережею Фейсбук почали ширитися тривожні новини від ніжинців-власників авто

Так, 20 липня ніжинець Юрій Царьов повідомив: "Сьогодні в мене з автомобіля зняли ковпачки на ніпель з логотипом opel (вчора тільки купив і поставив) вул.Космонавтів 48."

Тема викликала жваве обговорення серед містян і, як згодом виявилося, подібна пошесть охопила весь Ніжин. Від Космонавтів до Гуньків люди писали про небезпечні та дороговартністні забавки ніжинських дітлахів. 

Зокрема Валентин Фурса зазначив: "Сьогодні на Редькінській стою говорю по телефону біля машини, з іншого боку підходить хлопець років десяти, і пробує скрутити ковпачок, просто жах..."

Максим Чуприна додав свою розповідь: "Таке саме і в мене було. Скрутили сині ковпачки під шестигранник. Повісили камери у дворі. Тепер як що і трапиться з машиною, то можна зайти на камеру і подивитися що було. Також можна дивитися і слухати онлайн що на вулиці. Гарна річ)". 

У 3-му мікрорайоні навіть впіймали таких жартівників. "У нас два рази так було, а на третій - практично «впіймали за руку», провели роз‘яснювальну бесіду. Пообіцяли хлопці такого більше не робити. P.S.3-й мікрорайон"", - розповідає Віка Патьоха.

Знімання ковпачків - не єдина забавка, деякі діти пішли ще далі - по колу дряпають машини. Про це розповіла Влада Даневич: "На Гуньках дети много машин под 116 домом поцарапали полностью по кругу. Видимо нет других занятий у детей сейчас"

Журналісти MYNIZHYN.com дізналися, що забавки з викручуванням ковпачків - протизаконний челендж з соцмережі Тікток. По всій країні дітлахи масово викручують ковпачки з коліс автівок. Треба зазначити, що така дрібничка, якщо вона фірмова, може коштувати й тисячу гривень

Зазначимо, що подібні забавки, в залежності від віку порушника, можуть призвести до серйозних наслідків для всієї родини.

Ніжинці, розповідайте своїм дітям про небезпеку подібних забав, поки ситуація не вийшла з-під контролю!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: