Завантаження ...
banner
banner

Сім'я потонулої 10-річної Валерії Чорій була благополучною

Сім'я потонулої 10-річної Валерії Чорій була благополучною фото

10-річну Валерію Чорій з Куликівки затягнуло у вир на очах у батька (46-річного Василя Чорія) і численних свідків, які 18 липня відпочивали на Десні біля Авдіївки колишнього Куликівського району. Ледь не загинув і її 14-річний брат Максим.

- Там дуже дрібно, дорослій людині вода доходить до колін. Під водою невелика піщана коса. Звідусіль туди з'їжджаються відпочиваючі з дітьми. Без всякого страху дозволяють їм купатися. А ось місцеві остерігаються, оскільки знають, що тут небезпечно, - каже Оксана Проценко з Ніжина.

- Ми теж там відпочивали. Хтось із дітей пустив іграшкові кораблики. Вони пропливли декілька метрів і несамовито закружляли у водному вихорі. Стало зрозуміло, що там - вир. Він буквально за секунду поглинув дівчинку. Її батько крізь сльози кричав про допомогу і намагався врятувати хлопчика. Йому на допомогу кинулися відпочиваючі і витягли їх з сином на берег.

Читати також: Знайшли тіло потонулої 10-річної дівчинки

Юлія Полегка з Чернігова згадує: - Все сталося раптово. Я почула крик, побачила у воді чоловіка з хлопчиком. Неподалік плавав блакитний надувний матрац. Згодом мені розповіли, що на ньому була дівчинка, яку затягнуло у вир. Водолази, які шукали тіло, говорили, що ця воронка майже 18 м глибиною.

У пошуках школярки брали участь майже два десятка поліцейських і рятувальників. Протягом двох діб вони обстежили більше 5 кв. км дна водойми і майже 10 км берегової лінії. А тіло дівчинки у воді біля Авдіївки помітив один з місцевих рибалок о 5 годині ранку 20 липня.

У Куликівці подружжю співчувають абсолютно всі. Кажуть, сім'я благополучна. Її глава працює в фінуправлінні селищної ради. Його дружина Наталя - домогосподарка.

gorod.cn.ua, Ольга Іванченко, «Гарт» №30 (3042) від 22 липня 2021

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: