Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині вигоріло поле пшениці

На Ніжинщині вигоріло поле пшениці фото

У неділю, 25 липня, о 16:15 до Служби порятунку "101" м. Ніжин надійшла інформація, що поблизу с. Хомине Вертіївської територіальної громади Ніжинського району на полі фермерського господарства "Промінь" виникла пожежа пшениці на корені.

О 17:55 пожежу локалізовано, а о 19:13 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено 55 га зернової культури, 10 га сухої рослинності та чагарників. Жертв та постраждалих немає.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються.

Як розповіли MYNIZHYN ніжинські рятувальники, пожежа класифікована як надзвичайна ситуація. На жаль, про лихо пізно сповістили на лінію рятувальників. Спочатку був дзвінок від проїжджаючих по московській трасі, які побачили, що десь далеко на полі горить, але не вказали точних орієнтирів. Також сповіщалося що горить поле поблизу Бобрика. Але там у полі працювала техніка, збирала урожай. Тому піднялися просто хмари пилу. 

На місці працювала пожежна техніка та особовий склад з Ніжина, Вертіївки, Кукшина, Стодол. Усього 13 осіб та 4 одиниці техніки, За допомогою квадрокоптеру здійснено моніторинг наслідків та площ знищених угідь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: