Завантаження ...
banner
banner

Пряма трансляція двобою Петра Іванова та Рафаеля Ортіса, на центральній площі Ніжина: СЬОГОДНІ, не проґав!

Пряма трансляція двобою Петра Іванова та Рафаеля Ортіса, на центральній площі Ніжина: СЬОГОДНІ, не проґав! фото

Круте та цікаве дозвілля пропонується всім поціновувачам боксу! Приходь на центральну площу Ніжина та підтримай своє місто та свого земляка Петра Іванова! Не забудь драйвовий настрій, прихопи друзів та додай своєї шаленої енергетики для перемоги ніжинського чемпіона!

31 липня ніжинський боксер Петро Іванов зустрінеться у поєдинку із Рафаелем Ортісом. У цьому двобої спортсмен боротиметься за титул WBC International Gold. Бій відбудеться у Німеччині.

Тому, саме сьогодні на площі Івана Франка відбудеться пряма трансляція двобою! Початок трансляції о 22:00

Титул WBC International Gold – це третя сходинка до чемпіонства світу.

«У разі здобуття титулу WBC International Gold у мене залишиться одна сходинка – це WBC Silver. Після цього я зможу битись за повноцінний титул чемпіона світу за версією WBC», - каже Петро Іванов.
Нагадаємо, у 2018 році Петро Іванов здобув титул чемпіона світу за версією WBC серед молоді та у 2019-му році захистив його. 16 жовтня 2020 року він завоював пояс WBC International Silver.

Довідково: Петро Олегович Іванов народився 12 липня 1996 року у Ніжині, чернігівської області. наразі має титул - Чемпіон світу з боксу у другій середній вазі за версією WBC Youth.

Читати також: Ніжинський боксер Петро Іванов боротиметься за титул WBC International Gold

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: