Завантаження ...
banner

Тривають роботи на алеї Шевченка

Тривають роботи на алеї Шевченка фото

У Ніжині – велика реконструкція: кожного дня на центральних вулицях міста можна побачити працівників різних організацій. Кожний виконує свою роботу: одні – не зовсім звичну (знімають старе асфальтове покриття, встановлюють комунікації під майбутній фонтан на площі), інші – навпаки, звичну, буденну (прибирають вулиці від сміття, косять, фарбують, поливають зелені насадження).

Наразі увага більшості ніжинців сконцентрована на вулиці Гоголя, і це зрозуміло. Містяни ледь не під мікроскопом роздивляються кожний крок працюючих тут будівельників. А що там відбувається на алеї Шевченка, яку також поступово реконструюють?

Кожного дня комунальники приводять алею до ладу. Тобто виконують свою звичайну роботу. Але цікаво: що тут роблять жіночки з … граблями? На початку серпня квіти вже ж не висаджують, та й листя з дерев ще не опадає.

Це запитання журналіст сайту «УН» адресує майстру дільниці утримання парків та скверів комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Ярославу Білану.

«Наразі працівники КП «ВУКГ» прибирають залишки старого асфальту, вирівнюють територію біля щойно заасфальтованої центральної доріжки та засівають газонною травою. Немає значення, коли її висаджувати, в яку пору року. Головне – поливати перші два тижні», – пояснює Я. Білан.

Що ж, і ця робота потрібна: буде гарно, якщо на алеї Шевченка зявляться акуратні доглянуті газони, бо наразі – обабіч центральної доріжки – ми бачимо «лисі», непривабливі ділянки землі.

Отже, не квітами єдиними можна прикрасити рідний Ніжин!

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото надано КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: