Завантаження ...
banner
banner

Контроль над ніжинськими службами посилено: з серпня будуть звітувати по кожному питанню

Контроль над ніжинськими службами посилено: з серпня будуть звітувати по кожному питанню фото

2 серпня, під час оперативної наради при міському голові Наталя Бойко, начальниця відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та правоохоронними органами повідомила наступне - починаючи з серпня, кожна служба звітуватиме про те, як вирішуються проблеми людей.

«У кожного з вас є графіки прийому громадян. Якщо немає на місці керівника, прийом може провести або заступник, або представники юридичних служб. Потрібно намагатися максимально вирішувати проблеми людей. На кожному прийомі до міського голови звертаються по 12-15 осіб. Це рекордна кількість. Під час прийому людина намагається озвучити не одне питання, з яким звернулася спочатку, а з цілою низкою. І виявляється, що чимало проблем могли б вирішити відповідні служби, а не особисто міський голова, у котрого обмаль часу», — зауважила Наталя Григорівна і попросила керівників установ, служб та організацій розглянути звернення відповідно до своєї компетенції.

"На минулому тижні надійшло чимало нарікань на роботу Центру надання адміністративних послуг. Я провів нараду з колективом даної установи на предмет покращення роботи ЦНАПу, адже кожна установа – це обличчя влади, оцінка керівництву міста.  Тому звертаюся до всіх служб з проханням посилити роботу у цьому напрямку і приділяти якіснішу увагу вирішенню наболілих питань жителів Ніжинської громади», — підкреслив міський голова Олександр Кодола.

Брати на себе більше відповідальності з вирішення проблемних питань громадян попросив керівників служб керуючий справами виконкому Валерій Салогуб.

«Наведу ось такий приклад. У багатоквартирному будинку по вул. Шевченка власник незаконно встановив газову колонку. Мешканці будинку звернулися зі скаргою до міського голови. Олександр Михайлович скерував людей до відповідних служб. Ті, в свою чергу, відбулися звичайною відпискою. Люди вдруге прийшли на прийом до міського голови: а раптом завтра щось станеться? Це сигнал про небезпеку. Не можна просто так відповісти на лист-звернення і відзвітувати, що проблему вирішено. Потрібно реагувати, подекуди – дуже швидко», — зазначив Валерій Володимирович.

«Люди повинні бачити, що влада намагається реально їм допомогти», — наголосив міський голова Олександр Кодола.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото з мережі Інтернет

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: