Завантаження ...
banner
banner

Гаражне питання по-ніжинськи

Гаражне питання по-ніжинськи фото

Нещодавно власники гаражів у Ніжині почали отримувати повідомлення-вимогу від КП Муніципальна служба правопорядку "Варта" щодо демонтажу своїх споруд.

Повідомляє MYNIZHYN.com

Проблема несанціонованої забудови існує чи не в кожному місті України і Ніжин не виключення. Але містяни забувають, що користуватися комунальною власнісню на свій розсуд, без дозвільних документів, недопустимо.

Нещодавно створена в Ніжині Муніципальна служба правопорядку покликана врегулювати питання з рядом правопорушень, що мають місце у Ніжині, Зокрема: стихійна торгівля, паркування на зелених зонах, розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях та несанкціоноване встановлення малих архітектурних форм.

Тому, останнім часов власники ніжинських гаражів почали отримувати повідомлення від КП Муніципальна служба правопорядку "Варта" з вимогою звернутися з правовстановлюючими документами на свої споруди до їх підприємства або ж демонтувати за власний кошт тимчасову споруду. Для отримання детальної інформації необхідно з документами звернутися за адресою: місто Ніжин, вулиця Богушевича, 8 

Варто наголосити, що розміщення кожної споруди повинно відповідати нормам чинного законодавства та мати дозвільні документи, що надаються відповідними органами, пройшовши попередньо всі відповідні процедури!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: