Завантаження ...
banner

Караоке та конкурс талантів у "Ніжин_creative"

Караоке та конкурс талантів у "Ніжин_creative" фото

На честь Міжнародного Дня молоді Ніжинський МЦ пропонує насичений подіями тиждень для мешканців громади.

Вільний креативний простір для всебічного розвитку та громадянської освіти молоді вкотре збирає активних містян Ніжинської об'єднаної територіальної громади. Наразі приводом для зустрічі став Міжнародний День молоді.

На честь свята КЗ Ніжинський молодіжний центр підготував для відвідувачів творчий простір Ніжин_creative та караоке-вечірку.

"Спеціально до Міжнародного дня молоді кожен бажаючий зможе показати свої таланти!

Малюєш? Танцюєш? Співаєш? Робиш прикраси? Пишеш вірші? - цей список можна продовжувати ну дуууже довго, але суть одна - на нашому вільному просторі для творчої молоді #Ніжин_creative ти можеш АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО продемонструвати свої уміння всьому місту!

Чекаємо на тебе 12 серпня о 19:00 у Сквері Гоголя. Реєструйся за посиланням👉https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfGDkQ8wooJDs.../viewform  (у якому, до речі, можеш вказати чи потрібне тобі додаткове обладнання чи технічний супровід від команди організаторів)

АЛЕ І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ - бо #Ніжин_creative плавно перетвориться у запальну або душевну (залежить від вибору пісень) молодіжну караоке-вечірку!" - йдеться у повідомлення КЗ Ніжинський молодіжний центр.

Тож не гай часу та реєструйся!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: