Завантаження ...
banner
banner

Жінка загиблого поліцейського родом з Ніжина

Жінка загиблого поліцейського родом з Ніжина фото

Непоправна втрата, невгамований біль - це те, що наразі відчувають рідні та близькі Олега Шарпатого, 38-річного інспектора відділу ювенальної превенції, який трагічно загинув цими днями у Чернігові в результаті ДТП

Нагадаємо, 12 серпня близько дев’ятої години вечора на пішохідному переході в спальному районі Чернігова сталася трагічна подія - водійка не впоралася з кермуванням та виїхала на острівок безпеки. Саме в цей час на ньому перебував чернігівський поліцейський чекаючи можливості перейти дорогу. На жаль від отриманих травм, завданих автомобілем, чоловік помер на місці. У Олега залишилися дружина та донька.

Як стало відомо сайту MYNIZHYN.com з власних джерел

У такі трагічні моменти, втрати найріднішої людини, родині потрібна підтримка та допомога від оточуючих. Хто, як не земляки перші дізнаються про біду, що приходить до оселі та можуть допомогти словом та ділом.

Наразі нашої підтримки потребують дружина Галина П, що народилася та виросла у нашому місті та донечка, що наразі перебуває у бабусі в Ніжині.

За словами знайомих сім'я Олега та Галини взірцева. Чоловік та дружина були люблячими та турботливими, завжди жили у мирі та злагоді, як-то кажуть "душа в душу", тому подібна втрата  відчувається ще гостріше.

Відомо, що поки Олег Шарпатий виконував свій громадянський обов'язок в якості старшого інспектора ювенальної превенції, дружина працювала у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі -  отже, подружжя привносило добро та користь у суспільство. 

Для сім'ї він залишиться люблячим сином, батьком та чоловіком.

Тож, ніжинці, підтримайте родину добрим словом, а хто може, то й ділом! Не залишимося осторонь людської біди!

Читати по темі: Смертельна ДТП: загинув поліцейський (ВІДЕО)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: