Завантаження ...
banner

На Ніжинщині 41-річного чоловіка "вбила" електроопора

На Ніжинщині 41-річного чоловіка "вбила" електроопора  фото

Кілька тижнів тому борзнянські поліцейські виїхали в поле біля села Прохори, колишнього Борзнянського, а нині НІжинського району - близько поваленої електроопори місцеві комбайнери виявили тіло чоловіка.

Цілий ряд великих анкерних опор, які так і не стали частиною діючої лінії електропередач, стоїть близько села ще з часів СРСР. Місцеві жителі розповідають: тут повинна була проходити високовольтна лінія електропередач від Чорнобиля до Москви, проте після аварії на Чорнобильській АЕС її будівництво призупинили. Опори ж так і залишилися стояти в полі. Періодично їх стан перевіряють, проте буває це не так часто.

У неділю, 8 серпня, біля однієї з цих опор місцеві помітили машину на «евробляхах», проте особливого значення цьому не надали - поруч розділене на паї поле, може, хтось приїхав до свого паю. Здивувалися лише, що пройшло кілька днів, а машина так і стоїть в поле. А ще ... З поля зору пропала одна з електроопор.

Читайте також: Молодики з Ніжинщини підозрюються у вбивстві

- Кілька років тому біля сусіднього села така ж опора впала. Багато тоді нарікали, що давно пора з ними щось робити. Важить одна, напевно, тонн 30, так і до трагедії недалеко, - згадують люди. - Ось і цього разу все подумали, що також впала ще одна. А виявилося, що її підпиляли. Очевидно, чоловік, який приїхав на наше поле, вирішив заробити легкі гроші. Спиляв опору за допомогою болгарки (її знайшли поруч), але не встиг відійти, як цієї ж опорою його і вбило. Ось така іронія долі.

Однак, за попередньою версією поліцейських, смерть чоловіка настала від падіння з електроопори під час спилювання металевих частин.

Але якою б не була причина, факт залишається фактом - за свої злочинні дії осіб поплатився життям. І людина досить молода - всього 41 рік. До речі, виявилося, що чоловік цей з Миколаївської області. На наступний день його тіло для поховання забрали рідні.

gorod.cn.ua, Ольга Іванченко, «Гарт» №34 (3046) від 19 серпня 2021

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: