Завантаження ...
banner
banner

День Незалежності у Ніжині (ФОТО)

День Незалежності у Ніжині (ФОТО) фото

Щорічно, 24 серпня в Україні святкується День Незалежності. На честь свята в усіх куточках нашої країни відбулися урочистості присвячені 30 річниці проголошення суверенітету нашої держави.

Святкові приготування не оминули й Ніжин. Треба зазначити, що святкувати у нашому козацькому місті почали ще за декілька днів до офіційної дати. Спортивні заходи, дискотеки, змагання, патріотичні кінопокази та багато іншого й не менш цікавого відбувалося протягом минулого тижня!

Повідомляє MYNIZHYN.com

Ніжинський молодіжний центр запропонував ніжинцям долучитися до цікавого квесту:  "Ніжин під покровою незалежності", а міський центр "Спорт для всіх" разом з колективом ЗДО  №13 "Берізка" організували змагання «ТАТО, МАМА І Я – СПОРТИВНА СІМ’Я»

23 серпня Ніжин відзначив День державного прапора (ФОТО, ВІДЕО)

Кульмінацією святкування Дня Незалежності була яскрава концертна програма за участю місцевих, обласних та всеукраїнських артистів. Спеціально запрошеною гостею свята в цьому році стала відома українська співачка Наталія Валевська, яка презентувала містянам концертну програму під назвою "Палала" та виконала свої відомі хіти.

Фото: Лілія Журко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: