Завантаження ...
banner
banner

Куди звертатися ніжинцям стосовно проблем з майданчиками ТПВ?

Куди звертатися ніжинцям стосовно проблем з майданчиками ТПВ? фото

В багатьох містах часто можна побачити, як контейнерні майданчики, куди сміття можуть викидати мешканці кількох будинків, розташовані надто близько до дитячих майданчиків, не є виключенням і місто Ніжин. Іноді спостерігається, як діти під час гри можуть навіть ховатись за ними.

Повідомляє: Муніципальна Варта Ніжин

До КП МСП-ВАРТА надходили скарги, як і в письмовій формі, так і в усних формах під час патрулювання, з проханням вплинути на перенесення сміттєвих баків від будинку, тому що він розміщений на відстані до 1 м від паркану, на що отримали відповідь що сміттєвий бак розміщений правильно!

За чинними нормами, контейнерні майданчики мають бути розміщені не далі, ніж за сто метрів від будинку, але і не ближче, ніж 20 метрів від будинку, лікувального закладу, дитячого або спортивного майданчика. Це норми від 1996-го року.

За нормами 2011 року, сміттєвий майданчик має також стояти на твердій поверхні і повинен мати накриття. Окрім того, він має бути відгороджений зеленими насадженнями.

«Важко дотриматись санітраних вимог. Тут важлива не відстань, а те, щоб вчасно вивозилось сміття і контейнерний майданчик утримувався в належному санітарному стані»...

Ми турбуємося за санітарно-екологічні норми, тому якщо мешканців не влаштовує розташування смітників, їхній стан, невчасне вивезення ТПВ тощо, перш за все, потрібно звертатись безпосередньо до надавачів послуг, а саме КП ВУКГ (Чернігівська, 128), а вразі ігнорування до Муніципальна Варта Ніжин, за адресою: м.Ніжин, вул. Богушевича, 8 (приміщення старого ЗАГС).

РАЗОМ зробимо наше місто чистішим!

Нравится

Комментировать

Поделиться

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: