Завантаження ...
banner

Випив та вбив: трагедія на Ніжинщині

Випив та вбив: трагедія на Ніжинщині  фото

23 серпня в одному з домогосподарств у м. Носівка Ніжинського району виявлено тіло місцевого жителя з ознаками насильницької смерті, а саме ножовими пораненнями в області живота.

У ході проведення першочергових слідчих та розшукових  дій працівниками Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області того ж дня затримано 41-річного чоловіка, який в ході конфлікту в стані алкогольного сп’яніння і спричинив смертельні удари потерпілому.  За процесуального керівництва Ніжинської окружної прокуратури винуватцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.  Досудове розслідування триває.

За вчинення вказаного злочину особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі .

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: